čtvrtek 23. července 2015

stanový tábor s vlky, vlčaty a hlavně vlčky 2


zažili jste to? bobříci, bojovky, výpravy, táboráky, noci pod hvězdama, kytárky, první pusy, nesmělé dotyky, první lásky, první rozchody...

jestli jo, pojďte si to připomenout! a jestli ne, pojďte to zažít! léto bez stanového tábora je houby léto. a tak se naši a vaši kamarádi mirek s kamilem alias vlčci už podruhé nabídli, že na víkend 7. až 9. srpna poskytnou svou malebnou zahradu v ostravě-hrabové k tomu, aby si tam všechny naše medvědí a tábornické duše mohly postavit stany, zapálit oheň, hrát hry a vůbec zažívat všechny ty tábornický věci.

ale nebojte! tábornická osada je připravena i na méně tábornické duše - je vybavena elektřinou, tekoucí vodou, pevnými lůžky a velkým množstvím grilovacího náčiní a alkoholu! ;-) vítáni jsou zkrátka všichni!

a protože to bude tentokrát akce vícedenní, a tudíž náročnější na organizaci i finance, prosíme vás tentokrát o co nejzávaznější přihlášení, a to nejpozději týden před startem, a poskytnutí proviantu coby vstupného do osady (proviantem se myslí drobné zásoby jídla a pití, s důrazem na alkohol :-) ). otázky obecného stravování a programu (celotáborové hry ;-) ) ještě řešíme, ale nebojte, hlady ani nudou vás umřít nenecháme!

časové údaje:
start pro nedočkavé: 7. srpna, 20.00
oficiální start pro dočkavé: 8. srpna 09.00 (rozcvička)
konec: 9. srpna, 12.00

přihlášky:
- facebooková událost (facebook.com/events/1610644362522942)
- komentáře pod příslušným článkem na blogu msmedvedi.blogspot.cz/
- e-mail msmedvedi(zavináč)gmail(tečka)com

s sebou: stan, spacák, hygienické potřeby (kartáček na zuby!), hudební nástroj a dobrou náladu!

Žádné komentáře:

Okomentovat