pátek 3. listopadu 2017

BEARS!!! jedou nasávat vánoční atmosféru do Olomouce


Devátý prosinec zdá se být ideálním datem na medvědí cestování – jedna pražská parta třeba razí do Němec, druhá do Polska. A my si řekli, že bude fajn zůstat v Česku. Vyrazíme do Olomouce.

Olomoucké vánoční trhy patří po pražských mezi nejkrásnější v republice, ale na rozdíl od těch v hlavním městě tady si můžete dát punč! A co si budem povídat, bez punče by to nebylo ono! ;-)

Vyrazte tedy s BEARS!!! nasávat vánoční atmosféru (a punč)!

A protože Vánoce mají být především ve znamení pohody, ponese se i tento výlet tentokrát v maximálně pohodovém tempu. Setkáme se v 10.00 na hlavním nádraží v Ostravě. Kdo nebude mít lístek, si koupí lístek a v 10.18 vyrážíme rychlíkem EC116 na Prahu. Tradičně budeme obsazovat lumpárenský poslední vagón, kdo si bude chtít místo pojistit, koupí si místenku. ;-)

Po příjezdu do Olomouce (11.19) počkáme na ty, co nám dají vědět, že přijíždějí z jiných směrů, a volným krokem vyrazíme směr centrum.

AKTUALIZACE: Protože máme zprávy, že část se k nám na vánoční výlet připojí až po obědě, zařadili jsme do programu dopolední návštěvu Pevnosti poznání (pevnostpoznani.cz). Zahřejeme se a ještě se i zabavíme. :-) A bude-li nás víc než deset, dostaneme skupinovou slevu! Na náměstí se pak potkáme s ostatními zhruba ve 14.00.

Dle aktuální nálady a počasí můžeme vymyslet další drobný program spočívající v prohlídce nějaké té památky, jinak se ale budeme většinou zdržovat na náměstí do okamžiku, kdy té atmosféry budeme mít již plné zuby. To pak nasedneme na některý z vlaků směr Ostrava.

Kdy: 9. prosince
Kde: Olomouc

Žádné komentáře:

Okomentovat