úterý 15. listopadu 2016

Medvědí popíjení 37 - popíjení testovací


Týden od 21. do 25. listopadu je takzvaný evropský testovací týden, v rámci kterého probíhá po celé Evropě testování na HIV zdarma. A tak jsme si řekli, že bychom mohli vyrazit nechat se otestovat před příštím popíjením.

Sraz si dáme v úterý 22. listopadu v 16.30 před vchodem Hornické polikliniky, odkud se přesuneme do Zdravotního ústavu, kde se testuje, což je budova hned vedle. Jakmile budeme mít hotovo, půjdeme to zapít do Goldenu dle standardního procesu. Tedy:

Každé liché úterý od 18.00 se můžeme libovolně potkat v Goldenu na sklenici něčeho, co nám chutná.

Ideální příležitost poznat, jestli byste s náma vydrželi "dlouhé" hodiny na výletě. :-)

Vzhledem k tomu, že někteří z nás přijdou třeba rovnou z práce a že v podniku je nabídka krmení pro divou zvěř poměrně omezena, dostali jsme svolení uspořádat setkání ve stylu "bring'n'share", tedy "dones a poděl se". Jídla tedy budeme mít tolik, kolik ho doneseme. navařte, nasmažte, napečte, uplácejte a pochlubte se. ;-)

Během našich posezení se dost často řeší i termíny dalších výletů a akcí. I když nejste fyzicky přítomni, můžete se na termínech akcí s námi domlouvat pomocí různých komunikačních prostředků - stačí nám napsat, jak můžete, a třeba i tipy, kam chcete vyrazit.

Kdy: 22. listopadu od 16.30, resp. 18.00.

Kde: Zdravotní ústav + Golden Age café-bar, Ostrava.

Žádné komentáře:

Okomentovat