čtvrtek 24. listopadu 2016

S MS medvědy na vánoční jarmark do Rožnova - aktualizováno


Po dvou zahraničních vánočních výletech jsme se rozhodli, že letos „zůstaneme doma“ a vyrazíme do Rožnova pod Radhoštěm na každoroční Vánoční jarmark.

Sraz si tentokráte dáme na ústředním autobusovém nádraží neboli ÚANu v Ostravě, a to v sobotu 10. prosince v 8.15 na nástupišti č. 2. V 8.30 vyrážíme busem směr Rožnov. Tam bychom měli dorazit v 9.55, kde můžeme počkat na ty, kteří přijedou z jiných směrů. Jen prosíme, dejte nám vědět, že vás máme vyhlížet, ať vám neutečeme! ;-)

Z nádraží se vydáme do Valašského muzea v přírodě. Během Vánočního jarmarku se zde otevírá nejen Dřevěné městečko (známé třeba z pohádky „Dvanáct měsíčků“ anebo ze seriálu „Dr. Martin“), ale vánočními zvyky ožívá i Valašská dědina. Na Vánočním jarmarku bude kromě pestrého kulturního programu (viz http://www.vmp.cz/cs/uvod/kalendar-akci/vanocni-jarmark.html) taky k dostání dost věcí k nákupu, takže můžete vyřešit ještě i dárky pod stromeček.

Pokud se s námi rozhodnete jet, informujte nás předem (přihláškou na FB, zprávou na FB Jirkovi nebo Badyšovi, komentářem na blogu) – pokusíme se pro nás zajistit stoly v některé z hospod a krčem, které jsou ve VMP k dispozici.

Bližší program a čas návratu domluvíme dle počasí a aktuální atraktivity na místě. Zpět můžeme jet vlakem, nebo rychlejší a kratší cestou autobusy.

Žádné komentáře:

Okomentovat